Top 3 orase cu o viata de noapte intensa

Cu siguranta atunci cand alegeti sa petreceti o vacanta intr-unul din orasele lumii un principal punct de interes il reprezinta si oportunitatile de distractie pe care acestea le ofera, fiind destul de interesant de vazut cum se distreaza si alte populatii straine noua.

Parisul reprezinta unul din cele mai vizitate orase europene, despre el spunandu-se in orice colt al lumii ca este cel mai romantic oras. Insa, pe langa romantismul oferit, orasul parizian ofera si oportunitati de distractie destul de variate si interesante.

Unul din principalele puncte de atractie al orasului pe timp de noapte il reprezinta Moullin Rouge, cu un spectacol de cabaret inedit, la care puteti savura unele dintre cele mai fine sampanii. Dupa vizionarea spectacolului de cabaret, puteti alege unul dintre cele mai exclusiviste cluburi pariziene, Clubul Silencio, unde daca aveti putin noroc va puteti intalni cu vedete de top holywoodiene.

Daca, ati ales S.U.A ca destinatie de vacanta si aveti posiblitatea de a ajunge in Las Vegas, cu siguranta o sa ramaneti uimit de viata de noapte din acest oras. Cunoscut si ca orasul care nu doarme niciodata. Las Vegasul ofera oportunitati de petrecere variate. De la cazinouri, pana la cluburi vibrante, totul este in continua miscare.

Nici japonezii nu se lasa mai prejos cand este vorba de distractie. In Tokyo se pot gasi o multitudine de oportunitati de petrecere a vietii de noapte, baruri in care se canta muzica jazz live, cluburi ori diverse locatii in care se ofera reprezentatii live ale spectacolelor lor traditionale, celebrele kabuki.