Jocuri de Shooting HD

Printre cele mai populare jocuri online, se numara si jocurile de shooting. In aceste jocuri, care se desfasoara fie in echipa fie in modul single player, jucatorii trebuie sa se comporte ca si cum ar face parte din armata, urmarindu-si inamicii si doborandu-i prin impuscaturi. Evident ca o atentie foarte mare trebuie acordata si tacticii defensive, deoarece este clar ca nu mai poti juca daca ai fost omorat de catre unul din oponenti.
Fiind o nisa profitabila jocurile online de shooting , au inceput si ele sa fie transformate in jocuri online HD. Printre cele mai populare si bune jocuri online HD de  shooting puteti sa va bucurati de:
• Call of duty black Ops –   avand lansarea in noiembrie 2010 acest joc este unul in care distractia si adrenalia sunt garantate. Jocul te poarta intr-o calatorie in jurul lumii unde va trebui sa participi la diferite conflicte ca si membru al fortelor de elita Black Ops. Jocul exceleaza in modul multiplayer, adaugand noi elemente fata de vechile jocuri Call of Duty.
• Call of duty black Ops 2 – acest joc isi pune jucatorii fata in fata cu Raul Menendez un personaj negativ, care vrea sa puna mana pe infrastructura militara a Statelor Unite. Jucatorii trebuie sa se foloseasca la maxim de noile tehnologii si robotica pentru a aduce din nou lumea la starea de pace. Cu o grafica impresionanta  si calitate HD acest joc va fi cu siguranta pe placul fanilor jocurilor de shooting, facand experienta mai reala.
• Counter Strike Dust 2 – Poate unul dintre cele mai vechi jocuri de shooting, fiind pe piata inca din anul 1999, Conter Strike inca este unul dintre cele mai jucate jocuri de acest gen. Counter Strike Dust 2 este un joc amuzant, care porneste de la povestea jocului original. Este o noua abordate a jocului care sunt sigura ca va fi pe placul multor persoane.
Sper sa va bucurati de experienta acestor jocuri la fel de mult ca si mine!